asac.alpenclub.nl » ASAC Open Boulder 2017

Een bouldertoernooi voor iedereen die zichzelf wilt uitdagen of een leuke dag wilt hebben!

Categorieën:

• Mannen beginners: 3-5+
  • Vrouwen beginners: 3-5+
  • Mannen gevorderden: 6-7+
  • Vrouwen gevorderden: 6-7+

Iedereen mag alle kwalificatieboulders klimmen en zo vaak proberen als hij/zij wilt (probeer wel te denken aan je medeboulderaars!) Je hebt dus op z’n minst een lekker dagje boulderen in het Lab.

Programma:

10:30 – 15:00 Aanmelden voor het evenement bij aankomst en de kwalificatieboulders klimmen. Iedereen mag iedere boulder zo vaak proberen als hij/zij wilt. Je houdt je score zelf bij op een scoreformulier.

15:30 De finalisten worden bekend gemaakt en moeten in isolatie. De finale boulders worden gepresenteerd aan het publiek!

16:00 – 18:00 Spectaculaire finale

18:30 Avondeten

Kosten:

• normale prijs: 10 euro
  • leden van het lab: 0 euro!
  • Retro leden: 0 euro!
  • deelname inc. eten: 15 euro
  • Alleen eten: 7.50 euro

Als je lid bent van het Lab is de deelname dus gratis bij een maandabbonement, anders kost het je 1 strip. Wil je mee eten? Dan betaal je 7,50,- extra.

Inschrijven:

Wil je inschrijven? Klik dan hier! Of ga naar http://asac.nu/