Amsterdamse Studenten Alpen Club » Clubkampioenschappen

ASAC Open Clubkampioenschappen

De ASAC organiseert elk jaar de clubkampioenschappen sportklimmen. Dit vindt meestal plaats rond juni en is open voor alle geïnteresseerde klimmers! Er zijn meerdere categorieën, en iedereen maakt dus kans op een finaleplek op zijn eigen niveau. Je eigen publiek meenemen mag uiteraard! Inschrijving is inclusief programma, avondeten en ultieme gezelligheid.

Naast de klimwedstrijden ontstaat tijdens de ASAC Open vaak ook spontaan andere activiteiten. Hint; neem een voorraad pof mee.

ASAC Clubkampioenschappen 2017

ASAC Open Boulder Clubkampioenschappen

Ook vindt jaarlijks de ASAC Open Boulder plaats. Dit is meestal rond september in één van de mooie boulderhallen van Amsterdam. Net als de ASAC Open is dit voor elk niveau, en is inschrijving inclusief avondeten en leuke side-events. Ook de ASAC Open bobulder is een open evenement, dus ook niet-ASAC leden zijn van harte welkom om mee te doen!

ASAC Open Boulder 2017