asac.alpenclub.nl » 21-22 oktober: Beginnersweekend 2

Beginnersweekend 2: Yvoir & Freyr

Het tweede beginnersweekend van het nieuwe seizoen! Voor meerdere nieuwe ASAC leden zal dit de eerste kennismaking zijn met het buiten klimmen. Dit keer gaan we naar Yvoir & Freyr. De ene helft van de groep klimt op zaterdag in Yvoir en zondag in Freyr en de andere helft van de groep doet het andersom. Freyr is het grootste klimgebied van Belgi├ź, en telt wel meer dan 600 routes. Het ligt langs de Maas dus vanaf sommige routes heb je hele mooie uitzichten (de beste profielfoto’s worden hier gemaakt!). Yvoir ligt hier in de buurt, en heeft veel makkelijke routes, ideaal dus voor beginners.

We slapen op een veldje in de buurt van de rotsen, zodat de rotsen elke ochtend makkelijk te bereiken zijn.

Datum: 21-22 oktober

Inschrijvingen: Inschrijvingen voor de beginnersweekenden gaan via een Google formulier. De link naar dit formulier is via de mail naar jullie gestuurd.